Ženski kutak: Zašto nije nazvao

 

Sve smo to doživjele. Upoznali smo se, prvi susret je bio fantastičan, o svemu smo razgovarali, platio nam je piće, razmijenili smo brojeve mobitela, sve je bilo savršeno, no nakon toga šok i razočarenje – ne javlja se. Da li je pogrešno zapisao broj? Da li je možda izgubio mobitel? Možda je zaboravio spremiti broj? Možda ima neke privatne probleme? Horoskopski znak otkriva vjerojatan razlog zbog čega vam se nije javio.

     

 

Ovan

Budite sigurni u jedno, ako vas Ovan nije nazvao, to nije zbog toga što je izgubio broj, ili ga je zaboravio zapisati, već isključivo zato što je pronašao nekoga tko mu je zanimljiviji. Muškarci ovog znaka su iskreni i direktni pa vas vjerojatno ni neće previše zavlačiti, stoga već tijekom susreta možete uočiti znakove da li je ozbiljno zagrijan ili se druži s vama u nedostatku bolje prilike. Obratite pažnju da li vas mjerka po čitavom tijelu, da li inzistira da vas prati kući i da li moli vaš broj. Ako je odgovor na ova pitanja potvrdan, Ovan je zainteresiran i nazvat će vas, ako ne istu večer, onda sigurno najranije ujutro. Ako se dotad ne javi, ni neće.

 

Bik

S ovim znakom možete biti sigurni da vas, ako je već tražio vaš broj, želi nazvati, no previše je spor i trom da bi to napravio. Prvo će čekati da prođu tri dana, onda će čekati još koji dan da ne bi ispao previše napasan, a kad konačno skupi hrabrosti nazvati, nakon mjesec dana, vi se više njega nećete ni sjećati. Čak i kad je jako zagrijan, Biku je teško poduzeti prvi korak, stoga je nekad dobro da vi preuzmete inicijativu, no oprezno, jer ako budete suviše napasni, prestrašit će se i povući.

 

Blizanci

Ako vam se Blizanac ne javi isti dan, ili najkasnije sutra, budite sigurni da se ni neće javiti. Ovaj zvrk i vjetropir s lakoćom gubi pažnju, stoga su za njega ključni trenuci neposredno nakon poznanstva, jer će vrlo brzo upoznati novu osobu koja će mu poticati maštu. Nemojte se ustručavati preuzeti inicijativu i vi njega prvi nazvati, jer je moguće i da je rastreseni Blizanac jednostavno zaboravio pod kojim vas je imenom memorirao, budući da ima tisuće kontakata u mobitelu, a i njemu će biti super da ste moderna žena otvorenih pogleda koja se ne boji inicirati susret.

 

Rak

S ovim osjetljivcem morate biti vrlo oprezni već prilikom prvog susreta, jer svaka riječ koju mu uputite ima poseban značaj i težinu. Rak će uspjeti pronaći u svakoj vašoj izjavi skriveno značenje i izliku da vas ne nazove, ponajviše zbog straha da će biti odbijen i ponižen. Ako vas Rak ne nazove, nemojte misliti da je to zato što mu niste privlačni ili ste mu dosadili, ni slučajno. Treba mu mnogo vremena da uopće zatraži nečiji broj, za njega je već i to veliki korak. Obično skuplja hrabrost barem pet dana, pa ako nekako uz nagovore prijatelja uspije nazvati, znači da ste na njega ostavili snažan dojam. U međuvremenu, vi ste izgubili i živce i volju, no dajte mu šansu, jer jednom kad se opusti, Rak postaje pažljiv i nježan muškarac kojeg bi svaka žena htjela imati pored sebe.

 

Lav

Lav obožava lov i zavođenje pa nije rijetkost da u jednoj večeri izmijeni brojeve s nekoliko atraktivnih žena ili djevojaka. Ukoliko vam se ne javi, vjerojatno je upoznao neku koja mu je privlačnija i zanimljivija. Ipak, nemojte se zbog toga uzrujavati, jer Lav nekad zna biti površan i padati isključivo na izgled i blještavilo, stoga to što vas nije nazvao samo znači da niste dovoljno napadno istakli svoje fizičke atribute.

 

Djevica

Muškarac Djevica nije neki zavodnik, stoga znajte da ako zatraži vaš broj, sigurno će vas nazvati. Prije toga će vas pitati kad vam odgovara, dokad radite, u koje doba spavate, kako slučajno ne bi nazvao u pogrešno vrijeme. Ukoliko vas ne nazove nakon što je to obećao, moguće su dvije opcije – ili mu je ukraden mobitel (jer ova picajzla nikad ne gubi stvari), ili je previše analizirao čitavu situaciju pa vam je uspio pronaći neku manu zbog koje je zaključio da ne biste funkcionirali kao par. Najbolje je ukoliko vas nazove odmah sutradan, jer tako neće imati vremena za sitničarenje.

 

Vaga

Vaga je zavodnik kojemu je omiljeni hobi skupljati brojeve atraktivnih žena, stoga ukoliko ste s njim razmijenili broj mobitela, to ne znači da vas želi nazvati. Ovaj muškarac voli imati opcije, pa ako vas nije nazvao, vjerojatno je naišao na neku drugu ženu, ili je pak već u vezi pa je ionako otpočetka bio zainteresiran samo za prolazan flert, a razmjena brojeva bila mu je samo igrokaz kako ne bi povrijedio vaše osjećaje.

 

Škorpion

Kod ovog strastvenog muškarca nema nećkanja i dilema; ako mu se sviđate, nazvat će vas, a ako mu niste zanimljivi, neće. Toliko je jednostavno. Doduše, ovaj muškarac je opsjednut seksom, pa vas u nekim slučajevima može kontaktirati isključivo s tom mišlju, stoga ako želite nešto trajnije, nemojte sa Škorpionom odmah brzati u krevet. Strpite se i pričekajte da vidite je li zainteresiran za vas, ili samo za razuzdanu igru u krevetu.

 

Strijelac

Strijelac je vatreni znak, a svi muškarci tog elementa uživaju u lovu, uzbuđenju i novim iskustvima. Šarmantan je, privlačan i otvoren pa mu nije teško priđi ženi koja mu se sviđa, a pozitivna je stvar i što je dobronamjeran pa vjerojatno neće imati nikakvih skrivenih motiva. Ako Strijelac zatraži vaš broj, on vas iskreno želi ponovno vidjeti, barem u tom trenutku. Poslat će vam poruku istu večer, a već sutra vas pozvati na vožnju biciklom ili planinarenje Sljemenom. Ako to ne napravi u roku od dva dana, moguće je da je jednostavno na vas zaboravio jer je upoznao neku drugu ženu, a nije isključena ni opcija da je izgubio mobitel.

 

Jarac

Možete biti ponosni ako Jarac uopće zatraži vaš broj, jer ga je sigurno uzeo s namjerom da vas nazove. Ovaj muškarac misli ozbiljno i nije mu do kojekakvih igrica, stoga od njega očekujte poziv za dva ili tri dana, jer je procijenio da je taman toliko vremena potrebno da ne ispadne previše zainteresiran. Ako vas ne nazove, veliki su izgledi da se radi o nekoj višoj sili, kao naprimjer da je izgubio mobitel, ili je došlo do nekog neočekivanog problema. U tom slučaju, bit će dovoljno obziran da vam se naknadno ispriča.

 

Vodenjak

Vodenjak će bez problema tražiti vaš broj, no nemojte misliti da to išta znači. S njim nikad ne možete znati želi li se s vama družiti isključivo kao prijatelj, ili ga više privlačite u romantičnom smislu, a možda želi oboje. Ako vas ne nazove, nemojte to doživjeti suviše osobno, jer je vjerojatno zaboravio. Ukoliko se pak sjeti nazvati vas, što može biti i nakon sva tjedna, tek tu počinje avantura jer će vam trebati dugo vremena da uopće definirate vaš odnos. Ovaj muškarac je sposoban nazivati vas prijateljicom čak i ako svaku noć spavate kod njega, te u njegovom stanu imate ladicu punu svojih stvari i četkicu za zube. Prividan osjećaj slobode za njega je od presudne važnosti.

 

Ribe

Ovo je jedan od rijetkih muškaraca kod kojeg isprike koje pronalazimo za to što nas nije nazvao, poput „izgubio je mobitel“, „krivo je zapisao broj“ itd. drže vodu. Ovaj rastreseni i zbunjeni tip uistinu je sklon gubljenju stvari i zaboravljanju, stoga to što vas nije nazvao ne znači da mu se ne sviđate. U iznimno rijetkim slučajevima, nije vas nazvao jer je zauzet, a vi ste mu bili samo netko za flert, osoba u čijem se društvu osjetio poželjnim prije nego što se vratio kod partnerice u stvarni život.

 

 

DNEVNI HOROSKOP

ODABERITE ZNAK
 • Ovan

  21. 3. - 19. 4.

   

  Pazite se obiteljskih svađa. Ne govorite u ljutnji stvari koje ne mislite. Uživat ćete u uređenju stana ili ...

 • Bik

  20. 4. - 21. 5.

   

  Zabavljat će vas izlasci i putovanja. kraći izlet donosi vam sudbonosno poznanstvo.

   

  Najbolji ...

 • Blizanci

  22. 5 - 21. 6.

   

  Previše ćete trošiti. Netko od ukućana će vas na to upozoriti, no smatrat ćete da nije u pravu iako će stanje ...

 • Rak

  22 .6. - 22. 7.

   

  Zaljubljivi ste i spremni za novu vezu. Osoba koja se pojavi u vašem životu mogla bi u njemu dugo ostati.

  ...

 • Lav

  23. 7. - 22. 8.

   

  Svladat će vas umor. Izbjegavat ćete obaveza i druženja i vrijeme radije kratiti odmaranjem uz tv-program.

  ...

 • Djevica

  23. 8. - 22. 9.

   

  Steći ćete nove prijatelje i družiti se s osobama koje će na vas vršiti pozitivan učinak. Netko će vam pružiti ...

 • Vaga

  23. 9 - 22. 10.

   

  Česte svađe s članovima obitelji rezultirat će nervozom. Pazite se ishitrenih riječi i postupaka.

   

  ...

 • Škorpion

  23. 10. - 22. 11.

   

  U sjajnom ste razdoblju za ljubav. Osoba koju ste nedavno upoznali postaje vam sve važnija i bliža.

  ...

 • Strijelac

  22. 11. - 21. 12.

   

  Pazite na novac i ne kupujte gluposti. Ovo nije vrijeme za ekstravagantno ponašanje. Čuvajte novčanik i ...

 • Jarac

  22. 12. - 20. 12.

   

  Ako ste željni pažnje, netko će vam prići i pozvati vas na kavu. Prihvatite poziv jer nikad ne znate što se ...

 • Vodenjak

  20. 1. - 19. 2.

   

  Očekuje vas gomila obaveza. Nećete moći predahnuti, što će kod mnogih dovesti do stresa i nervoze.

   

  ...
 • Ribe

  20. 2. - 20. 3.

   

  Nova ljubav je na pomolu. Otvorite se prema novim iskustvima i prigrlite sve prilike koja vam se ukažu.

  ...

SRETAN ROĐENDAN

Please add some slide to the slider!

PRETRAGA

ODABERITE ZNAK

Doznajte više o svom horoskopskom znaku

LJUBAVNO SLAGANJE

Provjerite kako se slažete s ostalim znakovima horoskopa
 • Ovan u ljubavi

  Ovan u ljubavi

  Ovan je temperamentna i energična osoba koja otvoreno pokazuje svoje osjećaje. S njima partner uvijek zna na čemu je, a najbolje se slaže sa znakovima koji su, poput njega, strastveni, ...

 • Bik u ljubavi

  Bik u ljubavi

  Bikovi su senzualne i putene osobe koje znaju uživati u životu. U vezama traže stabilnost i sigurnost pa bi njihov idealan partner trebao biti pouzdana osoba na koju se mogu osloniti.

  ...

 • Blizanci u ljubavi

  Blizanci u ljubavi

  Nemirni Blizanci traže uzbuđenja i izazove pa je s njima nekad teško pratiti korak. Njihov idealan partner trebao bi im ujedno biti i najbolji prijatelj te idealni sugovornik.

  Doznajte ...

 • Rak u ljubavi

  Rak u ljubavi

  Nježne i osjetljive Rakove lako je povrijediti, stoga im je potreban obziran partner koji im neće prigovarati zbbog čestih promjena raspoloženja. Rakovi se žele osjećati voljenima pa im ...

 • Lav u ljubavi

  Lav u ljubavi

  Lav je velikodušna osoba koja otvoreno pokazuje osjećaje. Privlače ga popularne i društvene osobe s kojima se može dobro zabaviti, a potreban mu je partner koji će ga cijeniti i diviti mu se.

  ...
 • Djevica u ljubavi

  Djevica u ljubavi

  Skromne i povučene Djevice u ljubavi su pomalo sramežljive pa im je teško pokazati svoje prave osjećaje. Treba im netko tko će ih razumjeti i u svemu ih podržavati.

  Doznajte kako se ...

 • Vaga u ljubavi

  Vaga u ljubavi

  Šarmantne Vage poželjni su partneri u čijem se društvu svatko osjeća ugodno. Treba im partner koji će ih ohrabrivati i neće ih pokušavati ljubomorno vezati za sebe.

  Doznajte kako se Vaga ...

 • Škorpion u ljubavi

  Škorpion u ljubavi

  Strastveni Škorpion u ljubavi ide na sve ili ništa pa mu treba osoba koja će ga moći pratiti. Potreban mu je partner koji će uvijek biti uz njega i koji mu neće davati povoda za ljubomoru.

  ...

 • Strijelac u ljubavi

  Strijelac u ljubavi

  Strijelci ne vole posesivne i ljubomorne osobe koje će ih pokušati vezati samo za sebe. Ovim avanturistima odgovaraju partneri koji će ih voljeti takve kakvi jesu, bez da ih pokušavaju ...

 • Jarac u ljubavi

  Jarac u ljubavi

  Opreznim Jarcima treba mnogo vremena da se opuste u ljubvanim vezama. Od partnera očekuju ozbiljnost, odgovornost i pouzdanost, što i sami nude u vezama.

  Doznajte kako se Jarac slaže ...

 • Vodenjak u ljubavi

  Vodenjak u ljubavi

  Otkačeni Vodenjaci vole osobe uz koje mogu biti ono što jesu. Žele partnera koji će im biti najbolji prijatelj, osobu s kojom će se moći dobro zabavljati i koja im neće prigovarati što imaju ...

 • Ribe u ljubavi

  Ribe u ljubavi

  Osjetljive Ribe žele uza sebe partnera koji će ih voljeti i paziti. Vjeruju u istinsku ljubav i u stanju su podnijeti mnoge žrtve ako su uvjereni da je njihova veza ono pravo.

  ...

NE PROPUSTITE

Pročitajte i ove tekstove
 •  
  Vjernost u Zodijaku: jeste li skloni prevari

  ...

   
 •  
  Astrološki pokazatelji uspjeha u karijeri

  ...

   
 •  
  Omiljene aktivnosti na plaži za svaki znak

  ...

   
 •  
  Ženski kutak: kako zadržati njegovu pažnju

  ...

   
 •  
  Godišnji horoskop

  ...

   
 •  
  Pogreške koje znakovi rade u vezama

  ...

   
 •  
  Ženski kutak: Kako ga se riješiti?

  ...

   
 •  
  Feng shui - 10 savjeta za sretniji život

  ...

   
 •  
  Astro financije: Kako raspolažete s novcem

  ...

   
 •  
  U kojem biste razdoblju najradije živjeli

  ...

   
 •  
  Kako zavode horoskopski znakovi

  ...

   
 •  
  Planirajte aktivnosti uz pomoć Mjeseca

  ...

   
 •  
  Najveći horoskopski hipohondri

  ...

   
 •  
  Povratak u stvarnost nakon ljetnog odmora

  ...

   
 •  
  Što nam donosi ulazak Jupitera u znak Jarca

  ...

   
 •  
  Prehrana i mršavljenje po horoskopu

  ...

   
 •  
  U kojem je znaku započeta vaša veza

  ...

   
 •  
  Idealno mjesto za godišnji odmor

  ...

   
 •  
  Idealan poklon za horoskopske znakove

  ...

   
 •  
  Najdraži filmovi horoskopskih znakova

  ...

   

TRENUTNI POLOŽAJ MJESECA

Sagittarius
Moon in Sagittarius
27 degrees
Waning Gibbous Moon
Waning Gibbous Moon
17 days old
Powered by Saxum