Omiljene aktivnosti na plaži za svaki znak horoskopa

 

Stiglo je ljeto, a s njim i prilika da odemo na ljetovanje i zaboravimo na sve brige i probleme. Svaki horoskopski znak ima svoj omiljen način opuštanja na plaži. Otkrijte kakav je vaš!

 

 

 

 

 

 

Ovan

Pasivno ležanje na plaži brzo će dosaditi vatrenom Ovnu. Vjerojatnije je da ćete ga vidjeti u kakvoj utrci pedalinama, koordiniranju radne akcije na plaži ili na jet ski-u, nego kako se sunča i čita knjigu Najdraže su mu plaže na kojima ima puno mogućnosti za razne aktivnosti na vodi, dok će mirnije plaže koje nude samo more i sunce drage volje prepustiti drugim ljudima.

 

Bik

Biku odgovaraju nešto mirnija mjesta. Prepoznat ćete ga po tome što iz torbe vadi više prehrambenih proizvoda nego rekvizita uobičajenih za plažu. Idealan izlet na plažu za njih je malo kupanja kombinirano s puuuno odmaranja u debeloj hladovini uz omiljene grickalice, pod kojima se misli na konkretne obroke, i dobru knjigu.

 

Blizanci

Blizanca ćete sresti na popularnim i prenapučenim plažama. Vole osjetiti moving, upoznavati ljude, flertovati ako su slobodni (pa i ako nisu). Kupanje i sunčanje sporedna je stvar u cijeloj priči, njima je najvažnije da su dio nekog šušura i da se oko njih stalno nešto događa. Dobar dio vremena provest će mijenjajući statuse na Fejsu i objavljujući fotke sa svakim s kim razmijene riječ uz nezaobilazne heštegove poput #bestfriends ili #bestsummerever.

 

Rak

Rak će pronaći neku osamljenu, još neotkrivenu plažu gdje će moći upijati ljepotu netaknute prirode i udubiti se u svoja razmišljanja. Ukoliko doživljaj može podijeliti s voljenom osobom, tim bolje. Romantika, mir i spokoj potpuno će mu odmoriti dušu i napuniti ga pozitivnom energijom za vraćanje u realni svijet.

 

Lav

Lav će jedva dočekati priliku da pokaže rezultate svog mukotrpnog rada u teretani tijekom posljednjih mjeseci pa će se često samo prešetavati po plaži i usput ćaskati s ljudima. Možete ga vidjeti i u razvikanom beach baru kako nekolicini gostiju prepričava svoje ljubavne dogodovštine sumnjive autentičnosti i uživa u ulozi zabavljača.

 

Djevica

Ugledate li damu koja je neprepoznatljiva zbog šešira koji podsjeća na suvenir s putovanja u Meksiko, naočala koje jedva otkrivaju djelić lica i oko sebe ima više različitih bočica kreme za sunčanje, od koji je najslabija ona na kojoj piše faktor 50, budite sigurni da ispred sebe imate Djevicu. One ništa ne prepuštaju slučaju pa im je i na plaži briga za zdravlje na prvom mjestu, a zabavit će se i opustiti kad dođu kući i prime se čišćenja.

 

Vaga

Boravak na plaži za Vagu nije izgovor da ne bude lijepa i dotjerana. Prepoznat ćete je po tome što pliva penzionerskim stilom sa kosom podignutom u punđu da si ne pokvari frizuru i šminku. Alarm na mobitelu oglasi se svako malo da je podsjeti da promijeni položaj dok se sunča kako bi njezin ten bio savršeno preplanuo za večernji izlazak.

 

Škorpion

Škorpion će se odmaknuti od vreve jer ne želi da ga itko ometa u odmoru. U pravilu mrzi gužvu i dosadne turiste pa bježi na skrivenu i nerazvikanu plažu, no stvari su nešto drugačije ukoliko se radi o samcu. U tom će se slučaju pozicionirati u najveću gužvu i skenirati prisutne kupače tražeći nekoga na kome će okušati svoje zavodničke sposobnosti. Zbog svoje magnetske privlačnosti, nema sumnje da će uspjeti u naumu.

 

Strijelac

Podvodna aktivnost oduševit će Strijelca. Istraživanje morskih dubina i upoznavanje njihovih stanovnika pravi je način opuštanja i bijega od svakodnevice. Spoj tjelesne aktivnosti i avanture zasigurno će im napuniti baterije, a još ako uz to donesu doma neki ulov kao trofej, cijelo iskustvo bit će pun pogodak.

 

Jarac

Jarac je na plaži prije svega iz praktičnih razloga. Plivanje mu je oblik tjelovježbe, a sunčanje dobar način da nadoknadi zalihe vitamina D pa će kad to odradi najvjerojatnije otići u šetnju ili se pak povući u debelu hladovinu. Moguće je da će izvaditi laptop i dovršiti neke poslove ili provjeriti e-mailove čisto da mu dan ne bi bio potraćen.

 

Vodenjak

Vodenjak ne voli da ga se sputava ni u kakvoj situaciji pa je lako moguće da će odabrati nudističku plažu na kojoj će moći bez ometanja uživati u vodenim aktivnostima i opuštati se bez čudnih pogleda i pravila. Usput će moći škicnuti tuđe intimne dijelove tijela i ponosno izložiti svoje, što ovom egzibicionistu pričinja veliko zadovoljstvo.

 

Ribe

Riba će pronaći neku uvalu koja zaustavlja dah svojom ljepotom. Dobar će dio vremena provesti fotografirajući jer želi zapamtiti svaki detalj te divote. Kristalno čisto more i prekrasna priroda ovu će romantičnu dušicu uveseliti i opustiti do te mjere da će nevoljko otići doma tek kad debelo zađe sunce, nakon čega će nastaviti opuštanje uz čašicu.