Što nam donosi ulazak Jupitera u Raka

 

Jupiter je 25. lipnja napustio znak Blizanaca i ušao u Raka, ukojem će ostati sve do srpnja 2014. godine. Ovaj je planet u astrologiji poznat kao planet dobre sreće i obilja, stoga je njegov prelazak iz znaka u znak važan događaj, jer Jupiterovo kretanje zodijačkim kućama ukazuje na kojim ćemo područjima života u zablistati tijekom slijedećih dvanaest mjeseci.

Najviše će razloga za zadovoljstvo imati Rakovi, kojima će Jupiter u njihovom znaku otvoriti obilje prilika i mogućnosti na koje su dugo čekali. Prosperirat će i ostali vodeni znakovi, Rak i Škorpion, kao i zemljani Bik i Djevica.

Jupiter u Raku povoljno će djelovati i na zemlje koje pripadaju tom znaku, kao npr. Kina, Nizozemska, Škotska, Alžir te gradovi Amsterdam, New York i Milano, koji će u narednoj godini biti u žiži događaja.

Ono što svi možemo očekivati ​​tijekom ovog tranzita je učvršćivanje veze s obitelji i svojim korijenima. Dok je u prethodnoj godini Jupiter boravio u Blizancima, naglasak je bio na komunikaciji, učenju, Internetu i razmjeni informacija. Ove godine ljudi će osjetiti potrebu za dubljim, smislenijim vezama. Površni odnosi više neće biti dovoljni, a mnogi će u bliskim odnosima pronaći smirenje i zadovoljstvo.

Jupiter je u Raku egzaltiran, što znači da u njemu do izražaja dolaze njegove nabolje osobine. Rak predstavlja majku, dom, korijene, intimne veze, sigurnost i emocije. Jupiterov tranzit kroz Raka ukazuje da ćemo pronaći smisao u zbližavanju s obitelji i prošlošću, kao i s važnim ženama u našem životu.

Saznajte na koja će područja vašeg života najviše utjecati Jupiterovo kretanje kroz znak Raka. Pročitajte opis i za svoj znak i za podznak.

 

Ovan

Promjene u privatnom životu. Pitanja doma, kuće, stana. Moguće je preseljenje u rodni grad ili vraćanje u obiteljski dom. Potreba za puštanjem korijena.

Bik

Kraća putovanja, poznanstva, kontakti i razgovori. Aktivan i uzbudljiv život. Posao u drugom gradu. Povoljno za sve pisce, novinare, učenike i studente.

Blizanci

Financijska pitanja. Kuća, stan. Općenito, više ćete razmišljati o onome što posjedujete i što želite imati.

Rak

Posvetit ćete se sebi i svojim željama. Poboljšanje imidža i reputacije, porast popularnosti. Energija i odlučnost u ostvarenju ciljeva, i poslovnih i ljubavnih.

Lav

Podsvijest, tajne želje. Povjerljive informacije, rad iza scene.

Djevica

Prijatelji, udruge, organizacije. Novi poznanici, korist od prijatelja i javnog rada.

Vaga

Karijera i poslovni uspjeh. Vaša reputacija i imidž.

Škorpion

Putovanja, kontakti s inozemstvom. Povoljno za obrazovanje i usavršavanje. Pisanje knjige ili uspjeh vaše web stranice.

Strijelac

Financije i velike poslovne odluke. Partnerova imovina, nasljedstvo.

Jarac

Parterski odnosi, i ljubavni i poslovni. Prilagodba drugima. Vaši neprijatelji i rivali.

Vodenjak

Vaša svakodnevica i stil života. Povoljno za preinake, bolju organizaciju i poboljšanje zdravlja.

Ribe

Djeca, nećaci, kumovi, mlađi rođaci. Uživanje u životu, kreativnost, sport.