Kako okrenuti utjecaj planeta u svoju korist

 

Trebate li više novca? Jeste li u potrazi za pravom ljubavi? Doznajte kako iskoristiti zvijezde i astrologiju da biste dobili ono što žele.

Prvo što morate napraviti jest pogledati efemeride ili bilo koji astrološki program (postoji velik izbor besplatnih na Internetu), koji će vam pomoći da odredite točne pozicije planeta. Položaj planeta pomoći će vam da odredite kada trebate djelovati, a kada se naoružati strpljenjem i odgoditi akciju. Pomoću ovih općih odrednica doznajte na koji način možete postići uspjeh uz pomoć astrologije:

 

Obratite pažnju na kretanje Mjeseca. Faza u kojoj se Mjesec kreće od Mladog prema Punom Mjesecu najboljih je 14 dana da dobijete što želite. Kad se pak kreće od Punog prema Mladom, bolje je da se ipak strpite s realizacijom planova.

Nadalje, obratite pažnju na Merkur. Razdoblje od dvadesetak dana kad je retrogradan, što se događa oko tri do četiri puta godišnje, nije vrijeme za akciju. Najbolje je da se u tom periodu primirite i detaljnije poradite na planovima i osmišljavanju poslovne strategije. Razdoblje retrogradnog Merkura nije pogodno za nove projekte niti ulazak u novu vezu, jer je moguće da se stvari neće razvijati u željenom smjeru. Ostvarenje ljubavne veze, traženje posla i potraga za stanom uspješniji su u razdoblju direktnog Merkurovog kretanja.

Najbolje razdoblje godine za ostvarenje planova i želja obično je razdoblje kad se Sunce nalazi u vašem znaku, posebno prvih trideset dana nakon vašeg rođendana. To je vrijeme za akciju, stoga u tom razdoblju poduzmite sve što možete kako biste ostvarili planove.

Najmanje povoljno razdoblje za djelovanje je trideset dana prije vašeg rođendana. Mnogi se tada osjećamo umorno, obeshrabreno i nemamo dovoljno volje i odlučnosti.

Najbolje razdoblje za ostvarenje ljubavne sreće je vrijeme kad se Venera nalazi u vašem znaku. Ako je retrogradna, fokusirajte se na druge aspekte života. Retrogradni periodi kretanja Venere pojavljuju se svake godine i pol.

Najsretnije financijsko razdoblje je vrijeme kad se Jupiter ili Merkur nađu u vašem znaku rođenja. I Mars može pripomoći kod financija. Ako neki od navedenih planeta prolaze znakom u kojem ste rođeni, to je obično period u kojem trebate tražiti novi posao, povišicu ili se izboriti za bolju poziciju na radnom mjestu.