Što nam donosi ulazak Jupitera u Raka

Što nam donosi ulazak Jupitera u Raka

 

Jupiter je 25. lipnja napustio znak Blizanaca i ušao u Raka, ukojem će ostati sve do srpnja 2014. godine. Ovaj je planet u astrologiji poznat kao planet dobre sreće i obilja, stoga je njegov prelazak iz znaka u znak važan događaj, jer Jupiterovo kretanje zodijačkim kućama ukazuje na kojim ćemo područjima života u zablistati tijekom slijedećih dvanaest mjeseci.

Najviše će razloga za zadovoljstvo imati Rakovi, kojima će Jupiter u njihovom znaku otvoriti obilje prilika i mogućnosti na koje su dugo čekali. Prosperirat će i ostali vodeni znakovi, Rak i Škorpion, kao i zemljani Bik i Djevica.

Opširnije: Što nam donosi ulazak Jupitera u Raka

Kako okrenuti utjecaj planeta u svoju korist

Kako okrenuti utjecaj planeta u svoju korist

 

Trebate li više novca? Jeste li u potrazi za pravom ljubavi? Doznajte kako iskoristiti zvijezde i astrologiju da biste dobili ono što žele.

Prvo što morate napraviti jest pogledati efemeride ili bilo koji astrološki program (postoji velik izbor besplatnih na Internetu), koji će vam pomoći da odredite točne pozicije planeta. Položaj planeta pomoći će vam da odredite kada trebate djelovati, a kada se naoružati strpljenjem i odgoditi akciju. Pomoću ovih općih odrednica doznajte na koji način možete postići uspjeh uz pomoć astrologije:

 

Opširnije: Kako okrenuti utjecaj planeta u svoju korist

Astrološki pokazatelji uspjeha u karijeri

Astrološki pokazatelji uspjeha u karijeri

 

Zanima vas postoji li mogućnost da ostvarite profesionalni uspjeh? Postoje određeni pokazatelji u natalnoj karti koji mogu upućivati na uspješnu karijeru.

Prije svega, neki znakovi Zodijaka su više orijentirani na karijeru od drugih. Ljudi rođeni u znaku Jarca, Ovna, Bika, Lava, Djevice ili Škorpiona su ambiciozni i željni profesionalnog ostvarenja, stoga je presudno da u natalnoj karti imate naglašen neki od tih znakova. Lav prednjači po pitanju ambicioznosti, Jarac želi zaraditi što više novca, a i Bik i Djevica su također potaknuti željom za stjecanjem materijalnih dobara. Ovan je vjerojatno jedini znak koji želi uspjeti jednostavno zato što je po naravi sklon natjecateljskom duhu. Za Škorpiona, uspjeh u karijeri pitanje je moći, a postignuća mu jačaju ego.

 

Opširnije: Astrološki pokazatelji uspjeha u karijeri

Što nam donosi ulazak Saturna u Škorpiona

Što nam donosi ulazak Saturna u Škorpiona

 

Saturn je planet koji se u astrologiji naziva učiteljem, stoga njegovo djelovanje može biti izazovno, no u konačnici iz svakog lošeg iskustva izađemo jači i zreliji.

Ovom planetu se pripisuju pesimizam, konzervativizam i sve one stvari koje nas ograničavaju i sputavaju. On ukazuje na kojem području možemo očekivati probleme i gdje se moramo suočiti s vlastitim brigama i strahovima. Saturn nas tjera da se suočimo sa svim stvarima koje izbjegavamo, što u konanici rezultira mirom, zrelošću i osjećajem dostignuća.

Saturn ulazi u znak Škorpiona početkom listopada 2012, i u njemu će se zadržati otprilike dvije i pol godine. Škorpion je znak koji upravlja seksom, smrću, novcem, osiguranjem, porezima, stoga će djelovanje Saturna intenzivirati sva područja vezana uz ovaj mračni znak.

Svaki znak će drugačije doživjeti boravak Saturna u Škorpionu, stoga saznajte što to konkretno znači za vas.

Opširnije: Što nam donosi ulazak Saturna u Škorpiona

Što nam donosi ulazak Jupitera u Blizance

Što nam donosi ulazak Jupitera u Blizance

 

Jupiter je 12. lipnja napustio znak Bika i ušao u Blizance, u kojima će ostati sve do 25. lipnja 2013. godine. Ovaj planet u astrologiji je tradicionalno poznat kao planet dobre sreće i obilja, stoga je njegov prelazak iz znaka u znak iznimno bitan događaj, jer Jupiterovo kretanje zodijačkim kućama ukazuje na kojim ćemo područjima života u zablistati tijekom slijedećih dvanaest mjeseci.

Konkretno, najviše će prosperirati Blizanci, kojima će Jupiter u njihovom znaku otvoriti obilje prilika i mogućnosti na koje su dugo čekali. Razloga za zadovoljstvo imat će i ostali zračni znakovi, Vaga i Vodenjak, a i Ovan i Lav će moći računati na sretnije okolnosti.

Opširnije: Što nam donosi ulazak Jupitera u Blizance

Astrološke metode predviđanja

Astrološke metode predviđanja

 

Astrolozima su na raspolaganju četiri glavne metode za određivanje budućnosti. Ove prediktivne metode postoje već tisućama godina, te pomažu astrolozima da analiziraju budućnost ljubavnih veza, događaja i utvrde pozitivne i negativne okolnosti neke situacije.

Da bi prediktivne metode funkcionirale, potreban je određeni datum na temelju kojeg astrolog može napraviti natalnu kartu - to je obično nečiji datum rođenja, datum događaja ili točno vrijeme postavljanja pitanja. Događaj može biti otvaranje restorana, potpisivanje ugovora ili sudski proces, a za dato vrijeme i mjesto izradi se natalna karta na temelju koje astrolog može predvidjeti krajnji ishod.

Opširnije: Astrološke metode predviđanja

Astrološki pokazatelji slave

Astrološki pokazatelji slave

 

U današnjem svijetu u kojem su reality emisije sastavni dio tv-programa, a Soraja, Ava, Paris Hilton, Kardashiani i Snookie su dio pop-kulture, slava je postala dostupnija nego ikad. Andy Warhol tvrdio je da će svatko imati petnaest minuta slave, no u natalnoj karti može se vidjeti postoje li pokazatelji da će vaša popularnost potrajati i duže od tih kratkih petnaest minuta.

 

Opširnije: Astrološki pokazatelji slave

Retrogradna Venera

Retrogradna Venera

 

Retrogradno ili nazadno kretanje Venere traje oko šest tjedana, a događa se svakih godinu dana. U astrologiji se smatra da razdoblje retrogradne Venere nije povoljno za važne odluke i velike promjene na ljubavnom planu.

Opširnije: Retrogradna Venera